Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключа не се връща на контакт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И така,днес от сервиза са казали че проблема е точно в ключа,германеца даже е предложил да го ремонтира..като за целта е поискал друг неавизимо нов или стар(да изясня само, че става въпрос не точно а самия ключ а за стартерната ключалка)

Comment

Е това мойто ако не е ирония на съдбата здраве му кажете.Вчера видях темата и реших да я прочета за обща култура,ама нямало да е само за обща май?Днес и моя ключ престана да се връща и трябва да го връщам аз(добре че приятелката днес не е карала колата иначе щеше да стане весело).Та въпроса ми е клеморед ли трябва да търся или нещо друго ми трябва за да се орпави връщането на ключа,че така е доста ш....о.

Comment

сменях на една от другите коли, това че не се връща е от клемореда
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Взимаш един клеморед от моргата и си ти.

Comment

Сега ще пусна тема в Купува,че 120 лева за нов не ми се дават(този месец съм дал достатъчно за нови части).В АХМ-а пише че на Капата И 166-та са еднакви.

Comment

Еднакви са, ама отдавна нямат. И цената е малко по-друга...
              Скоро сменях на Капа-та.
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Какво отдавна нямат?Намерих от колега във форума и утре ще е при мен,но каза че ми го пуска направо с патрона защото не е успял да го свали?Как се сваля че искам да си оставя моя патрон с моя ключ?

Comment

AXM отдавна го нямат, за 120 лв.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

При тях май често се случва нещо което го има в наличност да се окаже че го няма.
                    Клемореда е при мен за което изказвам благодарности на колегата Scarface,но е с патрона от колата от която е свален,дайте жокер как се сваля самия патрон за да си остане само клемореда?

Comment

При 156 се натискат пластмасовите контри и клеморедът се изважда от леглото си. Не вярвам да е много по-различно при 166-цата.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

То клемореда който ще се слага е при мен,но буксата е на кабел който е 20-на см дълъг.Аз искам да извадя клемореда,а патрона който е непотребен да го хвърля,нали целта е да си монтирам на работещия клеморед моя патрон за да си остене моя ключ.

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                          То клемореда който ще се слага е при мен,но буксата е на кабел който е 20-на см дълъг.Аз искам да извадя клемореда,а патрона който е непотребен да го хвърля,нали целта е да си монтирам на работещия клеморед моя патрон за да си остене моя ключ.
                          не мога да схвана какво не ти е ясно?

Comment

Доколкото разбрах имаш проблем само с електрическия комутатор (който според мен неправилно се нарича "клеморед"), който се върти от ключа и искаш само него да смениш. Т.е - това, което е показано, как се демонтира на горните скици. За целта не е нужно да се демонтира самата механика на ключа, патрона или заключващия механизъм на волана.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Клемореда дефакто е самия цилиндър, а патрона е вътре в него.

Comment

нещо въбще не ви е ясно кое какво е

в лявата си ръка държа това нещо, пълен комплект

Comment

Working...
                                X